3 de febrer del 2009

Ban

L'autora fa saber que:
Aquest bloc restarà TANCAT IL·LIMITADAMENT, per vaga existencial i reconstrucció de parets, fins a nou anunci. El període de reobertura -si és que n'hi ha- és indefinit. Primer l'autora es prendrà la llibertat de pujar i baixar de l'Everest un parell de vegades, agafar l'Orient Exprés, recórrer amb camell la Ruta de la Seda, veure les portes de Timbuctú, trobar l'Atlàntida i el tresor del Pachu Pichu. Una vegada acomplertes aquestes missions sobtades, urgentíssimes i inaplaçables, ja veurem si torna o decideix quedar-se, per sempre més, al país de Jamai.
També es fa saber que no s'accepten queixes ni xantatges (o això sí?).
Per a més explicacions, podeu fer senyals de fum a na Campaneta; en Peter Punk fa temps que va autoexiliar-se (aquest és un dels misteris que romanen irresolts: quin és el secret més ben amagat de Wendy?).
Despreocupadament,
Wendi.

3 comentaris:

Vela ha dit...

Wendi, la decisió és ben teva i lliure i, per tant, com dius molt bé, no és just que ningú se'n queixi.

Deixa'm dir-te, però, que se't trobarà a faltar i espero que, almenys, et deixis veure de tant en tant als altres blocs, al meu, sempre hi tindràs un raconet...

I ara, un moment, que vol intervenir na Vela literària, amb permís de Maria Antònia Oliver, la seva creadora, a qui no he pogut localitzar de cap manera per tal que l'autoritzés a interven... Un moment!...nir...

El Fruiterar era tot boira i les Guimes ens varen elegir a en Galió i a mí, i a tres companys més per fer aquell viatge. Ho recordaré sempre: un d'ells es quedà enmig d'aquell tumult de rostres i espectres per tal que els altres sortíssim de la barrera que el Senyor de Tramuntana havia creat per aillar el Claper.

Fou un viatge interessant, ple de noves experiències, de moments molt agradables i de dies de por, de descobertes insospitades i de fets que ens feren madurar i aprendre...

Tornàrem al Claper plens de coratge i de forces renovades per derrocar el poder dictatorial del Gegant... De moment, el Claper resta lliure... Esperem que els Fucs triguin a tornar.

Que el viatge aventurer et sigui ple de bones experiències i t'enriqueixi... Bon viatge!

Dessmond ha dit...

Ara que ve l'estiu, no t'animes a reobrir?

wendi ha dit...

No sé si vos heu fixat en el canvi de look... del negre hem passat al blanc... això és part del procés de canvi... estic preparant per reobrir, sí, però m'he enredat una mica per Timbuctú... però prest tornaré, ja s'ensuma la flaire... no la sentiu?

...Per cert... gràcies...